COVER ME

a tribute to Bruce Springsteen

30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk  ned i karrièren til en verdens største artister og scene-personligheter. 

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen. 13 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME: «Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik. Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»

Bandet består av:
Håvard Bakke - (vokal/gitar/munnspill)
Kjetil Moberg - (vokal/kor/gitar)
Espen Sandvik - (gitar/mandolin/kor)
Christer Andersen - (gitar/kor)
Aleksander Engebretsen - (bass/kor)
Monica Rennan Hjelle - (kor/perkusjon)
Ola Aanje - (piano/keyboards/mandolin)
Tormod Melaas Holm - (saxofon)
Ove Borgersen - (trommer)
Erlend Grønvold Hanssen - (keyboards)

  • Facebook - Hvit Circle

© 2019 by  BECK MANAGEMENT AS

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle