MALENE MARKUSSEN

Malene Markussen er en artist og låtskriver bosatt i Oslo som hat sine røtter i det popelektroniske lydbildet. Musikken henter inspirasjon fra artister som Sia, Røyksopp og The Midnight med fokus på sterke melodier og meningsfulle tekster på norsk. Målet er å lage musikk som kan røre og inspirere lytteren slik hun selv har blitt rørt og inspirert av musikken opp gjennom livet.

Malene begynte å synge og spille gitar i hjembygda Vestby i en alder av 14 år. Der var hun svært aktiv i kulturmiljøet og sang alt fra klassisk musikk til musikaler til pop og rock. Blant annet ble hun plukket ut til å være med Vestby Kulturskole rundt på skoler i Sverige og synge svenske og norske folkesanger før hun vant Drømmestipendet for unge musikere.

I en alder av 16 år begynte hun å lete etter medlemmer til et eget rockeband og ikke lenge etter ble bandet Acelsia opprettet. Med Acelsia spilte hun en god mengde konserter rundt om i Norge, samt en liten Englands turnè. Acelsia rakk også å bli nominert i livekategorien av musikkbladet "Musikkpraksis", samt spille inn en EP og et album før de gikk fra hverandre i 2014, etter 7 år som band

September 2015 kom Malenes første norskspråklige singel "Alt Du Finner". En melankolsk og minimalistisk poplåt som startet hennes karriere som soloartist. Debutalbumet "Aldri I Ro" ble lansert i 2016 på sitt eget label MarkussenMusic. Albumet beskrives som en samling av Malenes tanker og erfaringer så langt i livet og som handler om å alltid bevege seg framover.

I 2017 slo artisten seg sammen med produsentene Peter Michelsen og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og slapp flere singelrekker, deriblant singelen "Dypere Dypere" som ble listet på New Music Friday Norge, før hennes album oppfølger "Under Vann" ble sluppet mai 2019. Albumet forteller historier om menneskets sårbarhet men også om styrken vi har i osstil å komme oss igjennom vanskelige situasjoner.

Web: www.malenemarkussen.com

  • Facebook - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Spotify - Hvit Circle

© 2019 by  BECK MANAGEMENT AS

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle