THIS WAS MY LIFE

a tribute to Kim Larsen & Gasolin

This Was My Life er et Kim Larsen & Gasolin tribute band med base i Bergen. Bandet tar deg med på en musikalsk reise gjennom historien til Kim Larsen og Gasolin. 


I akustisk setting leverer de det beste av hits som f.eks “Papirsklip”, “Midt om natten”, “This is my life” og “Hva gør vi nu, lille du”. Vokalist og frontfigur, Claus Pedersen er opprinnelig fra København så her er ingenting å utsette på verken kjennskapen eller dialekten når ene etter den andre danske perlen blir gjenskapt med herlig innlevelse og harmonier.

This Was My Life har i løpet av kort tid bygget på seg et rykte som Norges beste Kim Larsen & Gasolin tribute band. Med danske Claus som vokalist og frontfigur i kombinasjon med dyktige og rutinerte bandmedlemmer godt kjent fra Bergens musikkmiljø er kvelden duket for suksess. Som nok et bevis på dette har Kim Larsen’s faste gitarist gjennom de siste 23 årene, Karsten Skovgaard takket ja til å medvirke som gjesteartist på foreløpig fire av deres konserter i 2020, herav Drammen, Oslo, Halsnøy og Bergen (USF Verftet).

Bandet består av:

Claus Pedersen (vokal/gitar)

Arne Oppedal (gitar/kor)

Arild Gjørøy (bass/kor) 

Marius Larsen (perkusjon/kor)

Web: www.thiswasmylife.no

  • Facebook - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2019 by  BECK MANAGEMENT AS

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle